• home
  • Actueel
  • Waarom Korteland Schilders voor buurtwinkelcentrum Colijnstraat in Rijswijk de beste partij blijkt

Waarom Korteland Schilders voor buurtwinkelcentrum Colijnstraat in Rijswijk de beste partij blijkt

Het buurtwinkelcentrum aan de Dr. H. Colijnstraat in Rijswijk was aan een flinke opknapbeurt toe wat betreft het glas- en schilderwerk. Eigenaar en opdrachtgever, Exploitatiemaatschappij Noord-West Nederland B.V., vroeg mij als bestuurslid van de Vereniging van Eigenaren Colijn op zoek te gaan naar een passend bedrijf voor dit werk. Bij voorkeur een partij die ook met reclameborden overweg kan. Schildersbedrijven genoeg in de buurt denk je dan. Dat klopt. Maar onderhoud aan een winkelcentrum is niet iets wat elk bedrijf aankan. Het is een complex verhaal.

Ik ben gaan googelen. Na enige tijd kwam ik op de website van Korteland Schilders uit Nieuw-Lekkerland terecht. De website zag er duidelijk en verzorgd uit. Deze eerste kennismaking was goed. Vervolgens ontdekte ik dat Korteland Schilders het glas- en schilderwerk kon leveren maar ook met reclameborden overweg kan. Dat laatste is voor de winkeliers namelijk erg belangrijk.

Ik zou met Korteland Schilders slechts met één bedrijf, één contact te maken hebben. Ideaal!

Jan Korteland kwam zelf een kijkje nemen. Uit het gesprek bleek opnieuw hun veelzijdigheid als bedrijf, maar ook hun vakmanschap. Zo dacht Jan direct mee in de mogelijkheden om de kunststof kanaalplaten op een goede manier te vervangen.

De offerte die al snel volgde, zag er goed uit. In overleg met de eigenaar van de winkels heb ik Korteland Schilders groen licht gegeven. Hun planner heeft vervolgens het project strak, maar met voldoende flexibiliteit ingepland. De werkzaamheden lopen naadloos in elkaar over. Dat is het grote voordeel van alles bij één bedrijf onderbrengen. Het totale project verloopt zo veel sneller.

Elke dag loop ik even rond. Maar veel heb ik deze keer niet te doen. De planning verloopt vlekkeloos, de schilders doen hun werk als besproken, werken schoon, zijn vriendelijk en attent en denken mee wanneer ze wat kunnen doen. Ze houden rekening met het winkelende publiek, de openingstijden van de winkels, maar ook met de bewoners van de 60 appartement die boven de winkels zijn gelegen.

Om al deze redenen is Korteland Schilders voor dit winkelcentrum de beste partij. Het werk is nog niet klaar, maar zowel de eigenaar als ik zijn dik tevreden. Het werk ziet er strak uit. Samen zullen we uiteindelijk de oplevering beoordelen.

Binnenkort moeten we een start maken met het groot onderhoud van de 60 appartementen. De bevindingen met Korteland Schilders zijn uitstekend. Dus dit bedrijf uit Nieuw-Lekkerland neem ik ook zeker mee in dat offertetraject.  

Erwin Siera – algemeen bestuurslid VVE Colijn Rijswijk
Gastblogger voor Korteland Schilders
 

Keurmerken:

Korteland Schilders B.V.

KvK: 24343376
Planetenlaan 79
2957 SM Nieuw-Lekkerland

(0)184 - 68 44 08
info@kortelandschilders.nl