Direct contact? (0184) 68 44 08

Houtrotreparatie kozijn

Houtrot komt niet alleen voor in oude panden. Schilders van Korteland inspecteren bij iedere opdracht al het houtwerk op houtrot. Problemen pakken we bij de bron aan. Vervolgens verwijderen we het aangetaste en verkleurde hout en herstellen het gedeelte met een houtvulmiddel of houtreparatiemiddel zoals epoxy. Is het hout niet meer te repareren? Dan vervangen we het deels of volledig.

Plafond spuiten

De houdbaarheid van binnenschilderwerk is langer dan van buitenschilderwerk. In principe blijft het schilderwerk binnenshuis tien jaar netjes, maar is wel afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Bovendien is een interieur aan mode onderhevig. Met een nieuwe kleur verf op de muur frist een ruimte in no time weer op. Korteland Schilders helpt u graag met de keuze voor een andere kleur op wand, plafond, deur of kozijn.

Schilderen Molen

Op 14 februari 2017 heeft Korteland Schilders meegewerkt aan opnames voor een mediacampagne van SWEK en Sikkens. Korteland Schilders B.V. en Sikkens zijn beide sponsor van Stichting Werelderfgoed Kinderdijk. Gedurende één dag zijn er prachtige opnames gemaakt met behulp van een hoogwerker en een drone. De beelden zijn gebruikt in een campagne die vanaf april 2017 wereldwijd werd uitgerold.