• home
  • Actueel
  • Ooievaarsdorp is nu Avonturenboerderij Molenwaard!

Ooievaarsdorp is nu Avonturenboerderij Molenwaard!

Streekcentrum Liesvelt in Groot-Ammers is helemaal op de schop gegaan. In samenwerking met Van Hoorne Entertainment is ‘het Ooievaarsdorp’ omgedoopt tot Avonturenboerderij Molenwaard. Het was voor Van Hoorne al langer een wens om een themapark te openen, het liefst in de eigen regio.

De twee organisaties hebben als doel gesteld het bevorderen van agrotoerisme en het kennismaken met de Alblasserwaard en zijn geschiedenis. Dat gebeurt vooral door er meer showelementen toe te voegen. De tv-karakters Fien en Teun spelen hier een grote rol in, zij hebben zelfs een eigen televisieserie bij RTL Telekids.
Ze worden ingezet om kinderen meer te leren over de boerderij, natuur, tuin en dier. Zo kunnen kinderen kaas maken, koeien melken, een ritje op de pony’s maken of in het Wilgendoolhof verdwalen. Ook kunnen kinderen hun boerderijdiploma behalen en zijn er diverse klim- en speelmogelijkheden. Op de hoogseizoendagen zijn Fien en Teun zelf aanwezig om met én voor de kinderen op te treden.

“Nog nergens in Nederland is er een park te vinden waar educatie, entertainment, spelen en een kinderboerderij met shows op deze manier samenkomen. Ik ben er dan ook ongelofelijk trots op dat wij met de Avonturenboerderij kinderen en hun familie mee kunnen nemen naar de oorsprong. Het is niet voor niets dat oorsprong, traditie en sentiment steeds meer onderdeel worden van vrije tijd. Wij proberen op een bijzonder gastvrije manier aan deze vraag te voldoen met ons nieuwe park”, vertelt Michael van Hoorne, directeur van Avonturenboerderij Molenwaard, op de website van de Avonturenboerderij.

Op woensdag 28 maart 2018 was de officiële opening van Avonturenboerderij Molenwaard en op vrijdag 30 maart 2018 opende het themapark zijn deuren voor alle bezoekers. Bekijk hier het filmpje van de opening en lees hier een interview met Michael van Hoorne vlak voor de opening.

Wij mochten het schilderwerk verzorgen. Alles natuurlijk volledig in de kleuren en volgens huisstijl van de Avonturenboerderij. Weer een mooi voorbeeld van lokale samenwerking! Bekijk op de website alle mogelijkheden om dit themapark te bezoeken. Zeker de moeite waard!

Keurmerken:

Korteland Schilders B.V.

KvK: 24343376
Planetenlaan 79
2957 SM Nieuw-Lekkerland

(0)184 - 68 44 08
info@kortelandschilders.nl