OnderhoudNL Garantie
OnderhoudNL Garantie-bedrijven zijn schildersbedrijven, schilders, glaszetters en onderhoudsspecialisten die werken volgens de kwaliteits­normen van de Stichting AF-Erkenningsregeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie). De AF-Erkennings­regeling (handelend onder de naam OnderhoudNL Garantie) is in 1995 ingevoerd op initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL), de ondernemersorganisatie voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings-en glasbranche. Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak-en bedrijfstechnische diplo­ma’s.

Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid van het OnderhoudNL Garantie-bedrijf (schilders, schildersbedrijf, glaszetter, onderhoudsbedrijf) waarmee u in zee gaat én over de kwaliteit van de opgeleverde schilderwerken, onderhoudswerken, de service en de (nakomings-)garantie. In Nederland zijn ruim 1.200 OnderhoudNL Garantie-bedrijven.

VvE-label
Bent u als VvE aangesloten bij de belangenorganisatie VvE-Belang? Dan kunt u gebruik maken van de exclusieve afspraken tussen VvE-Belang en OnderhoudNL Garantie over de uitvoering van dat groot onderhoudswerk. Zo wordt bijvoorbeeld elk groot onderhoudswerk, dat wordt uitgevoerd vanuit uw reservefonds, geïnspecteerd op de uitgevoerde kwaliteit. Ook is er een boekje beschikbaar met heldere tekst en uitleg over het hele traject van een groot schilderwerk en onderhoudswerk. Van selectie van het juiste schildersbedrijf, glaszetter of onderhoudsbedrijf, de offerte, de oplevering tot aan financieringsvormen van het onderhoud en een meerjarig onderhoudsplan of -abonnement.

Keurmerken:

Korteland Schilders B.V.

KvK: 24343376
Planetenlaan 79
2957 SM Nieuw-Lekkerland

(0)184 - 68 44 08
info@kortelandschilders.nl