• home
  • Actueel
  • Waarom wij stichting Samen & Werken sponsoren?

Waarom wij stichting Samen & Werken sponsoren?

Een goed doel ondersteunen. Daar staan wij bij Korteland altijd voor open. En zeker als dat doel betekent: mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een nieuwe kans geven. Dat vinden wij fantastisch en wij helpen dus graag mee om dat doel te laten slagen. En daarom sponsoren wij stichting Samen & Werken.

Eind vorig jaar is Samen & Werken opgericht. In de stichting participeren onder meer de GAiN Kringloopwinkel, Het Huis van de Waard, Stichting Philadelphia met het project: 'Jij bent in beeld', Vluchtelingenwerk en Sterk@Werk. Alle partijen krijgen hun onderkomen in het voormalige pand van Multimate aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. Ze worden dus ook nog eens onze buren!

Het onderkomen, dat straks Pand 83 heet, wordt nu met man en macht onder handen genomen. Een groot deel van de kosten komen voor rekening van de eigenaar. Maar er blijven natuurlijk ook kosten voor de stichting zelf. Zoals de binnenafwerking en inrichting. Daarvoor zijn donateurs en sponsoren nodig. Wat Korteland dan kan doen? Juist. Die werkzaamheden doen waar we goed in zijn. Dus zorgen voor 500 m2 vliesbehang, dit te plakken waar het moet, de schilderwerkzaamheden uit te voeren én te leveren.

In juni zal Pand 83 officieel in gebruik genomen worden. De lunchroom van Sterk@Werk en de GAiN Kringloopwinkel zijn al open. Wij moeten hier en daar nog even de handen uit de mouwen steken. Maar dat komt helemaal goed. Pand 83 zal er in juni fris en strak in de lak uitzien. Wij leveren en monteren ook de buitenreclame, zodat het voor iedereen zichtbaar is wie er in het pand zitten. Alle partijen van Samen & Werken kunnen hun goede werk hier voortzetten. Wij wensen ze hier veel succes mee!Keurmerken:

Korteland Schilders B.V.

KvK: 24343376
Planetenlaan 79
2957 SM Nieuw-Lekkerland

(0)184 - 68 44 08
info@kortelandschilders.nl