Veilig schilderen op hoogte

Veranderingen in wet- en regelgeving houden we bij Korteland Schilders altijd nauwlettend in de gaten. Via zogenaamde toolbox meetings stellen we iedereen binnen ons bedrijf daarvan op de hoogte. We vertellen onze mensen wat er is gewijzigd, waar ze rekening mee moeten houden en hoe ze die wijziging in hun werk moeten uitvoeren.

Eind januari hadden we weer zo’n toolbox meeting. Samen met de mensen van Korteland In- en Outdoor Signing. Dit keer over de veranderde regelgeving rond rolsteigers en ladders. De belangrijkste wijziging daarin gaat over de manier van het opbouwen en afbreken van de rolsteiger. En bij de ladders dat de voet breder moet zijn en er geen losse ladderdelen mogen zijn. We hebben gelijk al onze rolsteigers en ladders laten keuren. En het zag er goed uit! Zo blijft het schilderen op hoogte veilig.

Een onderdeel van veilig werken is uiteraard ook de keuring van onze materialen. In Stobra uit ’s Gravendeel hebben wij hier een goed partner in gevonden. Jaarlijks controleert hij samen met zijn dochter al onze materialen.

Veilig werken vinden wij het belangrijkste wat er is. Dus houden we toolbox meetings. Houden we onze mensen scherp en op de hoogte van alle regelgeving. Voor hun eigen veiligheid. Maar ook die van u!

Keurmerken:

Korteland Schilders B.V.

KvK: 24343376
Planetenlaan 79
2957 SM Nieuw-Lekkerland

(0)184 - 68 44 08
info@kortelandschilders.nl