Direct contact? (0184) 68 44 08
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Onderhoudsschilder is echt een vak apart. Objecten en gebouwen die in hun oude glorie hersteld moeten worden zijn vaak honderden jaren oud, maar niet altijd goed onderhouden of ingrijpend verbouwd. Historische panden, zoals een molen, kerk, boerderij of oud grachtenpand, zijn onvervangbaar. Heel belangrijk dus om uiterst zorgvuldig te werk te gaan en de nodige ambachtelijke technieken toe te passen. Wil jij een advies over het onderhoud van je monumentale woning of pand? Neem dan gerust contact met ons op!
https://kortelandschilders.nl/producten-en-diensten/restauratie/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Volgend jaar beter!
Al jaren maken wij als bedrijf een kalender met een fleurige foto. Met z’n allen staan we dan zo voordelig mogelijk te poseren. Helaas is het dit jaar niet gelukt om een mooi portret te maken. Heeft er alles mee te maken dat we willen luisteren naar wat Mark en zijn team tot norm gesteld hebben. Vandaar ook dat u van ons ook geen hand en een zoen meer krijgt als we bij u over de vloer komen. Dit heeft dus verder niets te maken met een afkoelende relatie maar alles met veiligheid.
Lees er alles over in ons blog!
https://kortelandschilders.nl/volgend-jaar-beter/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Buitenschilderwerk, óók in de winter!
Het lijkt heel logisch: ‘s zomers buiten, ‘s winters binnen. Zo is het ook jarenlang geweest in ons vakgebied. Ik merk nog altijd dat bedrijven, maar vooral particuliere opdrachtgevers, wachten met een aanvraag voor het buitenschilderwerk tot de winter voorbij is. En ze vragen ons tijdens de wintermaanden om de binnenboel te doen. Maar, dat is niet echt meer nodig!
Lees er hier meer over of bel ons voor een informatief gesprek.
https://kortelandschilders.nl/buitenschilderwerk-ook-in-de-winter/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Vier kilometer glasvlies voor de ‘Ida Hoeve’ van Perfectkeur
Afgelopen voorjaar hebben we in opdracht van Aannemersbedrijf P. Van Leeuwen het schilderwerk van kantoorpand ‘Ida Hoeve’ uitgevoerd. Dit is het nieuwbouwpand van Perfectkeur. Alle wandafwerkingen, kozijnen en plinten hebben we voor onze rekening genomen. We zijn vijf maanden bezig geweest. Vier collega’s waren continu aan het werk in het kantoorpand dat zo bijzonder is door de goed doorgevoerde, modern-landelijke stijl.
Bekijk hieronder de sfeerimpressie.
https://kortelandschilders.nl/vier-kilometer-glasvlies-voor-de-ida-hoeve-van-perfectkeur/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Betonlook badkamers in vrijstaande woning in Groot-Ammers
Afgelopen voorjaar heeft Korteland Schilders in opdracht van aannemersbedrijf De Zeeuw een vrijstaande woning geschilderd. Dit prachtige nieuwbouwhuis in landelijke stijl is net als het aannemersbedrijf gevestigd in Groot-Ammers en heeft vrij uitzicht over de weilanden eromheen. Het schilderproject heeft in totaal drie maanden geduurd. En, al zeggen we het zelf, het resultaat mag er zijn!
https://kortelandschilders.nl/betonlook-badkamers-in-vrijstaande-woning-in-groot-ammers/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
De molens van Kinderdijk zijn wereldberoemd. Uit alle windstreken komen toeristen dit prachtige stukje historie bezoeken en bewonderen. Wij, Korteland Schilders, hechten veel waarde aan dit Werelderfgoed. Een rijke historie te midden van een prachtig natuurgebied waar wij zelf ook graag wandelen en fietsen. Samen met nog een schildersbedrijf onderhouden en restaureren we de molens. Een uitdagende en dankbare klus. Om een steentje bij te dragen hebben we een molen geadopteerd voor het schilderwerk. Waarom onderhoud en sponsoring voor de molens zo belangrijk is, vertelt Cees van der Vlist ons. Hij is directeur Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk (SWEK).
Lees er meer over in het interview. https://kortelandschilders.nl/we-hebben-een-molen-geadopteerd-binnen-het-werelderfgoed-kinderdijk/