Direct contact? (0184) 68 44 08
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Wij wensen iedereen een ⤵️
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Teamuitje? Uitwaaien? Racen? Wij houden jullie nog heel even in spanning wat wij hier aan het doen zijn samen met onze collega's van Korteland Reclame
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Korteland Schilders is bij Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk.
Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk
Trotse sponsor van dit prachtige werelderfgoed! 💫
Korteland Schilders
Korteland Schilders
PLUS Retail is één van de beste werkgevers van Nederland! Bovendien zijn ze al drie jaar op rij de Meest Verantwoorde Supermarkt, dus als werkgever stimuleren en faciliteren ze een gezonde leefstijl op de werkvloer.

Goed eten, daar houden ze van. Dat geldt ook voor de medewerkers. In de distributiecentra biedt PLUS steeds gezondere voeding aan, waaronder gratis fruit.

In opdracht van de Plus Retail hebben we de bedrijfskantine en gang een complete metamorfose gegeven.
https://kortelandschilders.nl/plus-retail-hendrik-ido-ambacht/
Korteland Schilders
Korteland Schilders heeft een bericht gedeeld.
Prachtige avond! 💫
Korteland Schilders
Korteland Schilders
KINDERDIJK – Met een druk op de knop heeft Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden gisteren het nieuwe Bezoekerscentrum geopend in Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk. Dat gebeurde tijdens een spectaculaire show vol muziek, fonteinen en licht. Het koninklijke bezoek duurde anderhalf uur.

Wij hadden de eer als sponsoren om hierbij aanwezig te mogen zijn. Voor de oplettende kijker, links boven op de tribune.

Bijzonder was de ontmoeting van Prinses Beatrix met een aantal vrijwilligers van de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (SWEK). De beschermvrouwe van Vereniging De Hollandsche Molen liet zich uitgebreid bijpraten over het reilen en zeilen binnen UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Onder leiding van ceremoniemeester Boris van der Ham startte het officiële programma iets na 20.00 uur.

Lees er meer over op Alblasserdamsnieuws.nl https://www.alblasserdamsnieuws.nl/wordpress/2019/09/07/prinses-beatrix-opent-nieuw-bezoekerscentrum-in-kinderdijk-fotos/
@fotocredits Alblasserdamsnieuws