Direct contact? (0184) 68 44 08
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Vier kilometer glasvlies voor de ‘Ida Hoeve’ van Perfectkeur
Afgelopen voorjaar hebben we in opdracht van Aannemersbedrijf P. Van Leeuwen het schilderwerk van kantoorpand ‘Ida Hoeve’ uitgevoerd. Dit is het nieuwbouwpand van Perfectkeur. Alle wandafwerkingen, kozijnen en plinten hebben we voor onze rekening genomen. We zijn vijf maanden bezig geweest. Vier collega’s waren continu aan het werk in het kantoorpand dat zo bijzonder is door de goed doorgevoerde, modern-landelijke stijl.
Bekijk hieronder de sfeerimpressie.
https://kortelandschilders.nl/vier-kilometer-glasvlies-voor-de-ida-hoeve-van-perfectkeur/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Betonlook badkamers in vrijstaande woning in Groot-Ammers
Afgelopen voorjaar heeft Korteland Schilders in opdracht van aannemersbedrijf De Zeeuw een vrijstaande woning geschilderd. Dit prachtige nieuwbouwhuis in landelijke stijl is net als het aannemersbedrijf gevestigd in Groot-Ammers en heeft vrij uitzicht over de weilanden eromheen. Het schilderproject heeft in totaal drie maanden geduurd. En, al zeggen we het zelf, het resultaat mag er zijn!
https://kortelandschilders.nl/betonlook-badkamers-in-vrijstaande-woning-in-groot-ammers/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
De molens van Kinderdijk zijn wereldberoemd. Uit alle windstreken komen toeristen dit prachtige stukje historie bezoeken en bewonderen. Wij, Korteland Schilders, hechten veel waarde aan dit Werelderfgoed. Een rijke historie te midden van een prachtig natuurgebied waar wij zelf ook graag wandelen en fietsen. Samen met nog een schildersbedrijf onderhouden en restaureren we de molens. Een uitdagende en dankbare klus. Om een steentje bij te dragen hebben we een molen geadopteerd voor het schilderwerk. Waarom onderhoud en sponsoring voor de molens zo belangrijk is, vertelt Cees van der Vlist ons. Hij is directeur Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk (SWEK).
Lees er meer over in het interview. https://kortelandschilders.nl/we-hebben-een-molen-geadopteerd-binnen-het-werelderfgoed-kinderdijk/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Een mooi voorbeeld van ons onderhoudsschilderwerk is het woonhuis aan de Buitenhaven in Nieuwpoort van Mark en Jacqueline van den Dries. Nieuwpoort is één van de kleinste vestingsteden van Nederland. Lees er meer over in het interview met de trotste bewoners.
https://kortelandschilders.nl/kers-op-de-taart-onderhoudsschilderwerk-in-vestingstadje-nieuwpoort/
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Nog altijd merken wij dat vooral particulieren wachten met een aanvraag voor het buitenschilderwerk tot de winter voorbij is. En vragen ons tijdens de wintermaanden om de binnenboel te doen. Maar, dat is niet echt meer nodig! Ook in de winter kunnen wij buiten schilderen. Lees in dit artikel waarom en vraag nu alvast je offerte aan met de aantrekkelijke tarieven van de winterschilder.
https://www.linkedin.com/pulse/denk-bij-deze-tropische-temperaturen-aan-de-voor-buiten-jan-korteland
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Onderhoud aan twee kazernes voor Brandweer Zuid-Holland-Zuid. Die van Hendrik-Ido-Ambacht en van Zwijndrecht. Lees hier het interview:
https://kortelandschilders.nl/onderhoud-brandweerkazerne-schakelen-en-op-je-tong-bijten/