Direct contact? (0184) 68 44 08
Korteland Schilders
Korteland Schilders
PLUS Retail is één van de beste werkgevers van Nederland! Bovendien zijn ze al drie jaar op rij de Meest Verantwoorde Supermarkt, dus als werkgever stimuleren en faciliteren ze een gezonde leefstijl op de werkvloer.

Goed eten, daar houden ze van. Dat geldt ook voor de medewerkers. In de distributiecentra biedt PLUS steeds gezondere voeding aan, waaronder gratis fruit.

In opdracht van de Plus Retail hebben we de bedrijfskantine en gang een complete metamorfose gegeven.
https://kortelandschilders.nl/plus-retail-hendrik-ido-ambacht/
Korteland Schilders
Korteland Schilders heeft een bericht gedeeld.
Prachtige avond! 💫
Korteland Schilders
Korteland Schilders
KINDERDIJK – Met een druk op de knop heeft Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden gisteren het nieuwe Bezoekerscentrum geopend in Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk. Dat gebeurde tijdens een spectaculaire show vol muziek, fonteinen en licht. Het koninklijke bezoek duurde anderhalf uur.

Wij hadden de eer als sponsoren om hierbij aanwezig te mogen zijn. Voor de oplettende kijker, links boven op de tribune.

Bijzonder was de ontmoeting van Prinses Beatrix met een aantal vrijwilligers van de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (SWEK). De beschermvrouwe van Vereniging De Hollandsche Molen liet zich uitgebreid bijpraten over het reilen en zeilen binnen UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Onder leiding van ceremoniemeester Boris van der Ham startte het officiële programma iets na 20.00 uur.

Lees er meer over op Alblasserdamsnieuws.nl https://www.alblasserdamsnieuws.nl/wordpress/2019/09/07/prinses-beatrix-opent-nieuw-bezoekerscentrum-in-kinderdijk-fotos/
@fotocredits Alblasserdamsnieuws
Korteland Schilders
Korteland Schilders is bij Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk.
Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk
Genieten jullie deze week ook zo van de verlichte molens? Nog niet geweest?! Echt een aanrader!
Wij kijken uit naar zaterdag. Hebben jullie de speciale editie van Kontakt Mediapartners ook gezien?! #sponsoring
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Wij mochten dit mooie pand weer goed in de verf zetten. Op zaterdag 14 september krijg je de kans om binnen te kijken 👇 Unieke kans!
Korteland Schilders
Korteland Schilders
Wat een eer! Als trotse partner van Werelderfgoed Kinderdijk / World Heritage Kinderdijk kijken wij uit naar deze bijzondere dag! 👑